Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Cecilia - 3 juli 2008 23:47

..av senaste dagarna innan jag ska skutta in i duschen o sen ner i sängen..


Igår hade jag besök av två helt underbara människor! Mina vänner nerifrån trakterna i Västergötland där jag bodde innan jag flyttade tillbaka till älskade Östergötland..

De var på väg till Sthlm och World Dog-utställningen(?).. Ena vovvan deras kom på 3:e plats i sin klass om jag förstod det hela korrekt..

Det var ett helt år sen jag träffade dom sist, vilket även var första gången.. Så det var grymt kul att ses igen.. =)


Idag var det en del att göra på jobbet.. Hade en del frågor som jag inte riktigt redde ut, så det får ta o fixas snart.. Men så länge kunden är nöjd så är det ju bra.. =) 

Men idag har jag varit ganska trött.. Värmen söker ju rätt kraftigt..


Kvällen var väl sådär till en början, eftersom jag var trött så hade jag ganska kort stubin när lillan satte sig på tvären, men det gick bra iaf..

När hon väl hade somnat, så slängde jag mig först i sängen och slumrade till en stund, sen så knallade jag vidare till soffan för o glo på Reaper en sväng vid 21..

Men till min stora förvåning så vrids nyckeln om i låset rätt vad det är, och där står min älskling i hallen.. 

Det var jättelängesen han var här sist, har verkligen saknat att ha honom här hemma.. Så det var en mycket trevlig överraskning.. Skönt att få en kram eller femton och lite gos..

Har ju varit så sabla kramsjuk på sistone så det var behövligt..  Det gjorde mig verkligen glad att han kom förbi.. Det kan jag leva på länge.. (Men låt det inte dröja FÖR länge till nästa gång igen sötnos.. ;Þ )


Imorron jobbar jag kort dag.. Milt sagt.. 9-12,15.. Det störiga är att bussarna o tågen inte passar fullt lika bra när jag slutar kvart över en timme, kommer inte hem förrän 14-hugget.. O då ska jag hämta lillan.. Så det blir en del dötid i Miss Kitty-land imorron.. Men det är ju sånt man får leva med..


Nä, nu är det bäst att jag knallar in i duschen en sväng.. Orka duscha tidigt imorrnbitti lixom.. *hehe*


Natti natti på er..

Puss puss


- Älskar dig sötnos.. Glöm inte det.. - 

Ovido - Quiz & Flashcards